++ 385 (0)47 434-045 Info@energoremont.hr

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici https://energoremont.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Energoremont d.d. smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Energoremont d.d.  smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni https://energoremont.hr.

Energoremont d.d. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://energoremont.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni https://energoremont.hr je prezentacija usluga tvrtke Energoremont d.d.

Energoremont d.d. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Energoremont d.d. nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Energoremont d.d.  ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://energoremont.hr  smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Energoremont d.d.  i web stranica https://energoremont.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Autorska prava

Energoremont d.d. polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://energoremont.hr.  Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Energoremont d.d.).

Ukoliko smatrate da je Energoremont d.d. povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Energoremont d.d. se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku

Pravila privatnosti

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

01.  Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.

02. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.

03. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.

04. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.

05. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

 

PROPISI O PRIVATNOSTI

Energoremont d.d. u skladu s internim procesima i sustavima web stranica je dizajnirana u skladu sa sljedećim pravilima:

  • Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)
  • Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: info@energoremont.hr

KONTAKTNI OBRASCI

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

  • Ime i prezime
  • Email
  • Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KOLAČIĆI

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku.

Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

  • Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.
  • Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka.
  • Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
  • Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom info@energoremont.hr

SIGURNOST

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Molimo da nas kontaktirate na email: mailto:info@energoremont.hr u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.